DESPRE NOI

De ce oameni şi istorii

România are nu doar locuri frumoase, ci și oameni frumoși! Fiecare om este un univers unic cu o istorie unică. Îl poți cunoaște sau doar ți se pare că îl cunoști. Și asta până începe să vorbească, să povestească, să istorisească. Și așa cum într-un foc mare de tabără se topesc mii, milioane de scântei, tot așa în focul care este viața pe care ei, noi și cei de după noi o trăim, se topesc mii de istorii neștiute. Asta vrem să facem, să desfacem focul în scântei ca să aflăm să înțelegem, să învățăm, înainte ca scrumul uitării să se aștearnă peste toate. Cine privește atent la cei care au trăit viața frumos să poată înţelege că se poate și merită să dai sens bun vieții și să trăiești frumos!

Care sunt criteriile

Principalul criteriu este – o viață trăită cu și pentru Iisus Hristos. Nu ne vom opri la o anume vârstă: tineri, maturi sau bătrâni - toți ne pot fi modele de inspirație și motivație. Este important ca cel vizat să dorească să împărtășească din experiențele personale trăite ca și creștin. Deși suntem membri practicanți din Biserica Ortodoxă Română, nu punem bariere confesionale pentru creștinii care au fost și sunt un model pentru comunitatea locală de care aparțin. Ne dorim să abordăm oameni cât mai diferiți, uniți de un singur lucru, de experiența unei vieți trăite cu Dumnezeu.

Care ne sunt planurile

Ne dorim să acoperim o paletă cât mai largă cu toate culorile și nuanțele experiențelor unei vieți trăite cu Dumnezeu. Dorim să umplem cu un număr impresionant galeria celor care ne pot fi modele și lecții de viață. Și poate că astfel, frunzărind albumul OAMENI ȘI ISTORII vom învăța împreună, ne vom întări în credință, și ne vom apropia de modelul nostru al tuturor, de Iisus Hristos.

Cum poţi să propui pe cineva

E simplu. Dă-ne de ştire dacă ai cunoscut sau cunoşti un OM, un credincios adevărat! Câteva date simple pentru început: numele, vârsta, localitatea, momentul convertirii sale la Dumnezeu, povestea lui. Și evident dacă este deschis pentru a discuta cu o echipă de filmare, dacă vrea să dea din timpul lui pentru a împărtăși și altora istoria lui. Apasă butonul de mai jos și dă-ne de știre. Credem într-o Românie frumoasă, cu oameni frumoși! Credem că mai sunt și astăzi printre noi creștini autentici și că putem fi milioane de lumini în această lume!

Trimite-ne povestea ta sau a unei persoane cunoscute

Copyright 2023 - Oameni și Istorii